Política de privacitat

RECOLLIDA DE LA INFORMACIÓ

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que la formalització de qualsevol formulari existent dins www.balascheditor.cat o la remissió d’un correu electrònic a qualsevol de les nostres bústies implica l’acceptació d’aquesta política de privacitat, així com l’autorització a l’empresa ABONINVENT COMUNICACIÓ, SL, perquè tracti les dades personals que ens faciliti, que seran incorporades al fitxer, titularitat d’ABONINVENT COMUNICACIÓ, SL, inscrit en el Registre General de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

ÚS DE LA INFORMACIÓ

Qualsevol informació recollida sobre els usuaris pot ser utilitzada per: personalitzar la seva experiència i respondre a les seves necessitats individuals; proporcionar contingut publicitari personalitzat; informar sobre novetats editorials i/o actes o esdeveniments organitzats per l’editorial, que poden ser del seu interès; millorar el lloc web www.balascheditor.cat; millorar el servei al consumidor i les seves necessitats de suport; contactar-se per correu electrònic o administrar un concurs, promoció o enquesta.

PRIVADESA DEL COMERÇ ELECTRÒNIC

ABONINVENT COMUNICACIÓ, SL, és l’únic propietari de la informació recollida en aquest lloc. La seva informació d’identificació personal no serà venuda, intercanviada, transferida ni proporcionada a cap empresa de tercers per cap raó, sense el seu consentiment, llevat que sigui necessari per complir amb una sol·licitud i/o transacció, per exemple, per enviar una comanda.

DIVULGACIÓ A TERCERS

ABONINVENT COMUNICACIÓ, SL, no ven, intercanvia, ni transfereix de cap altra manera a tercers externs la seva informació d’identificació personal. Això no inclou tercers de confiança que ens assisteixen per operar nostre lloc web o dur a terme el nostre negoci, sempre que les parts acceptin mantenir aquesta informació confidencial.

Creiem que cal compartir informació per investigar, prevenir o prendre mesures respecte a activitats il·legals, sospites de frau, situacions que impliquin amenaces potencials a la seguretat física de qualsevol persona, violacions dels nostres termes d’ús, o que d’altra manera sigui requerit per la llei.

PROTECCIÓ DE LA INFORMACIÓ

Implementem diferents mesures de seguretat per mantenir la seguretat de la seva informació personal. Fem servir encriptació d’avançada per protegir informació confidencial transmesa en línia. VpnMentor també protegeix la seva informació sense connexió a internet. Només els empleats que necessiten realitzar una tasca específica (per exemple, la facturació o atenció al client) tenen accés a la informació d’identificació personal. Els ordinadors/servidors usats per emmagatzemar la informació d’identificació personal estan guardats en un entorn segur.

UTILIZACIÓ DE COOKIES

Aquest portal, igual que la majoria de portals a Internet, fa servir galetes per millorar l’experiència de l’usuari.

L’ús de cookies milloren l’accés al lloc web i identifiquen els visitants freqüents, alhora que milloren l’experiència de l’usuari fent un seguiment dels seus interessos.

UNSUBSCRIBE

Utilitzem l’adreça de correu electrònic que vostè va proporcionar per enviar-li informació i actualitzacions relacionades amb la seva comanda, notícies ocasionals de l’empresa, informació de productes relacionats, etc. Si en algun moment vostè volgués dessubscriure per no rebre més correus electrònics futurs, incloem instruccions detallades per tal de finalitzar la subscripció al peu de cada correu.

CONSENTIMENT

En utilitzar el nostre lloc, vostè ofereix el seu consentiment a la nostra política de privacitat.