Política de privacitat

TITULAR DE LA WEB

 

 • La seva denominació social és: Aboninvent Comunicació, SL.
  • El seu CIF: B66650144.
  • El seu domicili social és: c. Sant Salvador 11-13, 1-1. 08290. Cerdanyola del Vallès. Barcelona
  • La seva activitat social és: Serveis de comunicació corporativa i producció editorial
  • Correu electrònic: administracio@clipmedia.cat
  • Finalitat de lloc web: editorial, e-commerce

 

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

 

Dades de contacte del responsable del tractament de dades personals: Carles Urpina Zurita.
Correu electrònic de contacte: administracio@clipmedia.cat

 

ELS TEUS DRETS DE PROTECCIÓ DE DADES

 

Com exercitar els teus drets: pots dirigir una comunicació per escrit al domicili social d’ABONINVENT COMUNICACIÓ, SL o a l’adreça de correu electrònic indicat a l’apartat “Titular de la web” d’aquest avís legal, incloent-hi en tots dos casos fotocòpia del seu DNI o un altre document identificatiu similar, per sol·licitar l’exercici dels drets següents:

 

 • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: podràs preguntar a Aboninvent Comunicació, SL, si aquesta empresa està tractant les teves dades.
 • Dret a sol·licitar la seva rectificació (en cas que siguin incorrectes).
 • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, en aquest cas únicament seran conservats per Aboninvent Comunicació, SL, per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • Dret a oposar-te al tractament: Aboninvent Comunicació, SL, deixarà de tractar les dades en la forma que indiquis, tret que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions s’hagin de seguir tractant.
 • Dret a la portabilitat de les dades: en cas que vulguis que les teves dades siguin tractades per una altra signatura, Aboninvent Comunicació, SL, et facilitarà la portabilitat de les teves dades al nou responsable.
 • Dret a l’esborrament de les dades: excepte un imperatiu legal s’esborraran després de la teva confirmació.

 

Models, formularis i més informació sobre els teus drets: página oficial de la Agencia Española de Protección de Datos

 

Possibilitat de retirar el consentiment: en el cas que hagis atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, tens dret a retirar-lo a qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

 

Com reclamar davant l’Autoritat de Control: si consideres que hi ha un problema amb la forma en què Aboninvent Comunicació, SL, està manejant les teves dades, pots dirigir les teves reclamacions al Responsable de Seguretat d’Aboninvent Comunicació, SL (indicat a dalt), o a l’autoritat de protecció de dades que correspongui, tenint en compte que l’Agència Espanyola de Protecció de Dades és la indicada en el cas d’Espanya.

 

Dret a l’oblit i accés a les teves dades personals

 

En tot moment tindràs dret a revisar, recuperar, anonimitzar i/o esborrar, totalment o parcialment, les dades emmagatzemades en el lloc web. Només has d’enviar un correu electrònic a administracio@clipmedia.cat i sol·licitar-ho.

 

Conservació de les dades:

 

Dades desagregades: Les dades desagregades seran conservats sense termini de supressió.

 

Dades dels clients de la botiga online: el període de conservació de les dades personals variarà en funció del servei que el client contracti en la nostra botiga online. En qualsevol cas, serà el mínim necessari, i es podran mantenir-se fins a:

 

 • 4 anys: Llei sobre Infraccions i Sancions en l’Ordre Social (obligacions en matèria d’afiliació, altes, baixes, cotització, pagament de salaris…); Arts. 66 i seg. Llei General Tributària (llibres de comptabilitat…).
 • 5 anys: Art. 1964 Codi Civil (accions personals sense termini especial).
 • 6 anys: Art. 30 Codi de Comerç (llibres de comptabilitat, factures…).
 • 10 anys: Art. 25 Llei de Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme.

 

Dades dels subscriptors al feed per e-mail: des que l’usuari se subscriu fins que es dona de baixa.
Dades dels subscriptors a la newsletter: des que l’usuari se subscriu fins que es dona de baixa.
Dades d’usuaris pujats per AboninventComunicació, SL, a pàgines i perfils en xarxes socials: des que l’usuari ofereix el seu consentiment fins que el retira.

 

Secret i seguretat de les dades

 

Aboninvent Comunicació, SL, es compromet, en la utilització de les dades, a respectar la seva confidencialitat i a utilitzar-les d’acord amb la seva finalitat, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-les i adaptar totes les mesures per evitar-ne l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb l’establert en el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre pel qual s’aprova el Reglament de Desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

 

Tu garanteixes que les dades personals facilitades a través dels formularis són veraços, i restes obligat a comunicar-ne qualsevol modificació. Igualment, garanteixes que tota la informació facilitada correspon amb la teva situació real, que està posada al dia i és exacta.

 

A més has de mantenir en tot moment les teves dades actualitzades, ja que ets l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades i dels perjudicis que es puguin causar per aquest motiu a Aboninvent Comunicació, SL, com a titular de balascheditor.cat , o a tercers amb motiu de la seva utilització.

 

Bretxes de seguretat

 

Aboninvent Comunicació, SL, adopta mesures de seguretat raonablement adequades per detectar l’existència de virus, atacs de força bruta i injeccions de codi.

 

No obstant això, has de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són completament fiables i que, per tant, Aboninvent Comunicació, SL, no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en aquests mateixos.

 

Malgrat això, per tractar de garantir la seguretat i privadesa de les teves dades personals, balascheditor.cat disposa d’un sistema de vigilància de seguretat actiu que informa de cada activitat dels usuaris i possibles bretxes en la seguretat de les dades dels usuaris.

 

En cas de detectar-se alguna bretxa, Aboninvent Comunicació, SL, es compromet a informar als usuaris en el termini màxim de 72 hores.

 

QUINA INFORMACIÓ RECAPTEM DELS USUARIS I PER A QUÈ LA UTILITZEM

 

Tots els productes i serveis oferts en el lloc web balascheditor.cat remeten a formularis de contacte, formularis de comentaris i formularis per efectuar registres d’usuari, subscripció a newsletter i/o comandes de compra.

 

Aquest lloc web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per tractar les seves dades personals amb les finalitats indicades.

 

Tens dret a revocar el teu consentiment previ a qualsevol moment.

 

Registre d’activitats de tractament de les dades

 

Web i hosting: balascheditor.cat compta amb un xifrat SSL TLS v.1.2 que permet l’enviament segur de dades personals a través de formularis de contacte de tipus estàndard, allotjats en els servidors que AboninventComunicació, SL, ha contractat a SiteGroundEspanya.

 

Dades recaptades a través de la web: les dades personals recollits seran objecte de tractament automatitzat i incorporats als corresponents fitxers dels quals Aboninvent Comunicació, SL, és titular.

 

 • Ens arribarà la teva IP, que serà usada per comprovar l’origen del missatge a fi d’oferir-te informació, protecció contra comentaris SPAM i per detectar possibles irregularitats (per exemple: parts oposades del mateix cas escriuen en el lloc web des de la mateixa IP), així com dades relatives a la seva ISP.
 • Així mateix, podràs facilitar-nos les teves dades a través de correu electrònic a administracio@clipmedia.cat

Formulari de comentaris: a la web existeix la possibilitat que els usuaris deixin comentaris a les publicacions del lloc. Existeix una cookie que emmagatzema les dades facilitades per l’usuari perquè no hagi de tornar a introduir-les a cada nova visita i a més es recullen internament l’adreça d’e-mail, nom, web i l’adreça IP. Les dades estan emmagatzemades en els servidors de coond Spain, SL.

 

Registre d’usuaris: no s’admeten excepte petició expressa.

 

Formulari de compra: per accedir als productes i serveis oferts en la nostra botiga online, l’usuari disposa d’un formulari de compra subjecte a les condicions de contractació especificades en la nostra política comercial i condicions de contractació on se li requeriran dades de contacte i de pagament. Les dades estan emmagatzemades en els servidors de SiteGround Spain, SL.

 

Recopilem informació sobre tu durant el procés de pagament a la nostra botiga. Aquesta informació pot incloure, i no només això, el teu nom, adreça, correu electrònic, telèfon, detalls de pagament i d’altres necessaris per poder processar les teves comandes.

 

La gestió d’aquestes dades ens permet:

 

 • Enviar-te informació important del teu compte/demanat/servei.
  • Respondre a les teves peticions, queixes i sol·licituds de reemborsament.
  • Processar pagaments i evitar transaccions fraudulentes.
  • Configurar i administrar el teu compte, donar-te servei tècnic i de client, i verificar la teva identitat.

 

Addicionalment, pot ser que també recopilem la següent informació:

 

• Ubicació i dades de tràfic (inclosa l’adreça IP i el navegador) si fas una comanda, o si necessitem estimar impostos i costos d’enviament basats en la teva ubicació.
• Pàgines de producte visitades i contingut visualitzat mentre la teva sessió està activa.
• Els teus comentaris i ressenyes de productes si tries deixar-les.
• Adreça d’enviament si demanes costos d’enviament abans de fer la compra mentre la teva sessió està activa.
• Cookies essencials per fer el seguiment dels continguts del teu carretó, mentre la teva sessió està activa.
• Correu i contrasenya del teu compte per permetre’t accedir al teu compte, si en tens cap.
• Si crees un compte guardem el teu nom, adreça i telèfon, per usar-los en les teves futures comandes.

 

Formularis de subscripció a Newsletter: Aboninvent Comunicació, SL, utilitza el servei d’enviament de newsletters (butlletins per correu electrònic) de Mailchimp, empresa que emmagatzema les teves dades de correu electrònic, nom i acceptació de la subscripció. Pots anul·lar a qualsevol moment la subscripció al butlletí mitjançant un enllaç específic situat al fons de cada enviament que rebis o enviar un correu a administracio@clipmedia.cat.

 

Correu electrònic: El nostre prestador principal de serveis de correu electrònic és SiteGroundSpain, SL.

 

Missatgeria instantània: AboninventComunicació, SL, no presta servei a través de missatgeria instantània com, per exemple, WhatsApp, Facebook Messenger o Line.

 

Prestadors de serveis de pagament: a través de balascheditor.cat, pots accedir, per mitjà d’enllaços, a llocs web de tercers, com la Caixa, per realitzar pagaments dels serveis prestats per Aboninvent Comunicació, SL. En cap moment el personal d’Aboninvent Comunicació, SL, té accés a les dades bancàries (per exemple, el nombre de targeta de crèdit) que facilitis a dites terceres.

 

Contingut incrustat des d’altres webs

 

Els articles de balascheditor.cat poden incloure contingut incrustat (p. ex. vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres webs es comporta de la mateixa manera que si el visitant ha visitat l’altra web.

 

Aquestes webs poden recopilar dades sobre tu, usar cookies, incrustar seguiment de tercers, i vigilar la teva interacció amb el contingut incrustat, inclòs el seguiment de la teva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte o estàs connectat a aquesta web.

 

Altres serveis: Certs serveis prestats a través del lloc web balascheditor.cat poden contenir condicions particulars amb previsions específiques en matèria de protecció de dades personals. Es fa indispensable la seva lectura i acceptació amb caràcter previ a la sol·licitud del servei que es tracti.

 

Finalitat i legitimació: La finalitat del tractament d’aquestes dades serà únicament la de prestar-te la informació o serveis que ens sol·licitis.

 

Xarxes socials:

 

Presència en xarxes: Aboninvent Comunicació, SL, i Balasch Editor compten amb perfils en algunes de les principals xarxes socials d’Internet.

 

Finalitat i legitimació: El tractament que Aboninvent Comunicació, SL, durà a terme amb les dades dins de cadascuna de les referides xarxes serà, com a màxim, el que la xarxa social permeti als perfils corporatius. Així doncs, Aboninvent Comunicació, SL, podrà informar, quan la llei no ho prohibeixi, als seus seguidors per qualsevol via que la xarxa social permeti sobre les seves activitats, ponències, ofertes, així com prestar servei personalitzat d’atenció al client.

 

Extracció de dades: En cap cas AboninventComunicació, SL extraurà dades de les xarxes socials, tret que s’obtingués puntual i expressament el consentiment de l’usuari per a això.

 

Drets: Quan, a causa de la pròpia naturalesa de les xarxes socials, l’exercici efectiu dels drets de protecció de dades del seguidor quedi supeditat a la modificació del perfil personal d’est, Aboninvent Comunicació, SL, t’ajudarà i aconsellarà a tal fi en la mesura de les seves possibilitats.

 

Encarregats del tractament fora de la UE

 

Emmagatzematge i xifrat. AboninventComunicació, SL, utilitza serveis d’emmagatzematge xifrat de Google Inc a través de Google Drive.

 

Correu electrònic. El servei de correu electrònic de Aboninvent Comunicació, SL, es presta usant els serveis de SiteGround Spain S.L.

 

Xarxes Socials. Aboninvent Comunicació, SL, fa ús de les xarxes socials nord-americanes YouTube i Twitter, a qui es realitza una transferència internacional de dades, de tipus analítics i tècnics en relació amb el lloc web sent en els seus servidors en els quals Aboninvent Comunicació, SL, tracta les dades que, a través d’elles, els usuaris, subscriptors o navegants lliuren a la signatura AboninventComunicació, SL o comparteixen amb aquesta.

 

Prestadors de pagament. Perquè puguis pagar a través de La Caixa, Aboninvent Comunicació, SL, enviarà les dades estrictament necessàries d’aquells a aquests processadors de pagament per a l’emissió de la corresponent sol·licitud de pagament.

 

La teva informació està protegida d’acord amb la nostra política de privadesa i cookies. En activar una subscripció o facilitar les teves dades de pagament, comprens i acceptes la nostra política de privadesa i cookies.

 

Sempre tindràs dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

 

Des del moment en què et registres com a usuari en aquesta web, Aboninvent Comunicació, SL, té accés a: nom d’usuari i correu electrònic, adreça IP, adreça postal, DNI/CIF i dades de pagament.

 

En tot cas Aboninvent

 

Comunicació, SL, es reserva el dret de modificar, a qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, però informant, la presentació i configuració del lloc web balascheditor.cat com el present avís legal.

 

Compromisos i obligacions amb els nostres usuaris

 

L’accés i/o ús de balascheditor.cat atribueix a qui ho realitza la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense reserva alguna, el present avís legal en relació amb determinats serveis i continguts de balascheditor.cat.

 

En la utilització de balascheditor.cat l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets d’Aboninvent Comunicació, SL, o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal balascheditor.cat o que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització de balascheditor.cat.

 

RESPONSABILITAT LEGAL PEL CONTINGUT

 

balascheditor.cat conté textos elaborats amb finalitats merament informatives o divulgatives que poden no reflectir l’estat actual de la legislació o la jurisprudència i que es refereixen a situacions generals, per la qual cosa el seu contingut no pot ser aplicat mai per l’usuari a casos concrets.

 

Les opinions que s’hi expressen no reflecteixen necessàriament els punts de vista d’Aboninvent Comunicació, SL.

 

El contingut dels articles publicats a balascheditor.cat no pot ser considerat, en cap cas, substitutiu d’assessorament legal.

 

L’usuari no ha d’actuar sobre la base de la informació continguda a balascheditor.cat sense recórrer prèviament al corresponent assessorament professional.

 

Drets de propietat intel·lectual i industrial

 

Mitjançant aquestes Condicions Generals no se cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre el portal balascheditor.cat ni sobre cap dels seus elements integrants, i resten expressament prohibits a l’Usuari la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a la disposició del públic, extracció, reutilització, reexpedició o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d’ells, excepte en els casos en què estigui legalment permès o sigui autoritzat pel titular dels corresponents drets.

 

L’usuari coneix i accepta que la totalitat del lloc web, que conté sense caràcter exhaustiu el text, les imatges, els dissenys, programari, continguts (incloent-hi estructura, selecció, ordenació i presentació d’aquests mateixos), material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d’autor i altres drets legítims registrats, d’acord amb els tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d’Espanya.

 

En el cas que un usuari o un tercer considerin que s’ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d’un determinat contingut a balascheditor.cat, haurà de notificar aquesta circumstància a Aboninvent Comunicació, SL, indicant:

 

 • Dades personals de l’interessat titular dels drets presumptament infringits, o indicar la representació amb la qual actua en cas que la reclamació la presenti un tercer diferent de l’interessat.

 

Assenyalar els continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seva ubicació dins balascheditor.cat, l’acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats i declaració expressa en la qual l’interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació.

 

Normativa i resolució de conflictes

 

Les presents condicions d’ús de balascheditor.cat es regeixen en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola. L’idioma de redacció i interpretació d’aquest avís legal és el català. Aquest avís legal no s’arxivarà individualment per a cada usuari, sinó que restarà accessible per mitjà d’Internet a balascheditor.cat.

 

Els usuaris poden sotmetre’s al Sistema Arbitral de Consum del qual Aboninvent Comunicació, SL, formarà part per resoldre qualsevol controvèrsia o reclamació derivada del present text o de qualsevol activitat d’AboninventComunicació, SL, excepte per solucionar aquells conflictes que portin causa del desenvolupament d’una activitat que requereixi col·legiació, ja que en aquest cas l’usuari haurà de dirigir-se a l’òrgan corresponent del col·legi d’advocats oportú.

 

Els usuaris que tinguin la condició de consumidors o usuaris conforme els defineix la normativa espanyola i resideixin a la Unió Europea, si han tingut un problema amb una compra online realitzada a AboninventComunicació, SL, per tractar d’arribar a un acord extrajudicial poden acudir a la Plataforma de Resolució de Litigis en Línia, creada per la Unió Europea i desenvolupada per la Comissió Europea a l’empara del Reglament (UE) 524/2013.

 

Sempre que l’usuari no sigui consumidor o usuari, i quan no hi hagi una norma que obligui a una altra cosa, les parts acorden sotmetre’s als Jutjats i Tribunals de Madrid capital, per ser aquest el lloc de celebració del contracte, amb renúncia expressa a qualsevol altra jurisdicció que pogués correspondre’ls.

 

QUÈ ESPEREM DELS USUARIS

 

L’accés i/o ús de balascheditor.cat a qui ho realitza la condició d’Usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense reserva alguna, el present avís legal, així com les condicions particulars que, si escau, ho complementin, en relació amb determinats serveis i continguts de balascheditor.cat.

 

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a balascheditor.cat no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Aboninvent Comunicació, SL. D’aquesta forma, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic. Queda prohibit l’ús de la web amb finalitats il·lícites o lesives, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Respecte dels continguts d’aquest lloc web, es prohibeix:

 

 • La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, tret que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars.
 • Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars.
 • La seva utilització per a finalitats comercials o publicitàries.

 

Enllaços Externs

 

Les pàgines del lloc web balascheditor.cat proporcionen enllaços a altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers la de fabricants o proveïdors.

 

L’únic objecte dels enllaços és proporcionar a l’Usuari la possibilitat d’accedir a aquests enllaços i conèixer els nostres productes, encara que Aboninvent Comunicació, SL, no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar-se a l’usuari per l’accés a aquests enllaços.

 

L’usuari que es proposi establir qualsevol dispositiu tècnic d’enllaç des del seu lloc web al portal balascheditor.cat haurà d’obtenir l’autorització prèvia i escrita d’AboninventComunicació, SL.

 

L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre AboninventComunicació, SL, i el propietari del lloc en el qual s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part d’Aboninvent Comunicació, SL, dels seus continguts o serveis.

 

Remarketing

 

La funció de remarketing o d’audiències similars de balascheditor.cat ens permeten arribar a les persones que hagin visitat el nostre lloc web anteriorment i ajudar-los a completar el seu procés de venda.

 

Com a usuari, quan entris a la nostra web, t’instal·larem una cookie de remarketing (pot ser de Google Adwords, o d’altres serveis que ofereixin remarketing).

 

 • Aquesta cookie emmagatzema informació del visitant, com per exemple els productes que ha visitat o si ha abandonat el carretó de la compra.
 • Quan el visitant abandona la nostra web, la cookie de remarketing segueix en el seu navegador.

 

Altres condicions d’ús d’aquest situat web

 

L’usuari es compromet a fer un ús diligent del lloc web i dels serveis accessibles des d’aquest mateix, amb total subjecció a la Llei, als bons costums i al present avís legal.

 

Així mateix, es compromet, excepte autorització prèvia, expressa i escrita d’AboninventComunicació, SL, a utilitzar la informació continguda en el lloc web, exclusivament per a la seva informació, i no podrà realitzar ni directament ni indirectament una explotació comercial dels continguts als quals té accés.

 

Aquest lloc emmagatzema un fitxer de dades relatives als comentaris enviats a aquest lloc. Podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició mitjançant un enviament d’un correu electrònic a l’adreça administracio@clipmedia.cat.

 

Aquest lloc, els dominis associats i la propietat del contingut pertanyen a AboninventComunicació, SL., CIF B66650144, amb domicili al carrer Sant Salvador 11-13, 1-1. 08290. Cerdanyola del Vallès. Barcelona.

 

Aquest lloc web conté hiperenllaços que condueixen a altres pàgines web gestionades per tercers aliens a la nostra organització. Aboninvent Comunicació, SL, no garanteix ni es fa responsable del contingut que es reculli en aquestes pàgines web.ç

 

Excepte autorització expressa, prèvia i per escrit d’Aboninvent Comunicació, SL, queda terminantment prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la transformació, i en general qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d’aquest lloc web.

 

Queda terminantment prohibit realitzar, sense el previ consentiment d’Aboninvent Comunicació, SL, qualsevol manipulació o alteració d’aquest lloc web. Conseqüentment, Aboninvent Comunicació, SL, no assumirà cap responsabilitat derivada, o que pogués derivar-se, d’aquesta alteració o manipulació per tercers.

 

Exercici de drets ARCO

 

Podràs exercitar, respecte de les dades recaptades, els drets reconeguts en la Llei Orgànica 15/1999, d’accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició. Per això t’informo que podràs exercir aquests drets mitjançant sol·licitud escrita i signada que podrà enviar, juntament amb fotocòpia del teu DNI o document identificatius equivalent, al domicili postal d’Aboninvent Comunicació, SL, CIF B66650144, amb domicili al carrer SantSalvador 11-13, 1-1. 08290. Cerdanyola del Vallès. Barcelona o per correu electrònic, adjuntant fotocòpia de DNI a: administracio@clipmedia.cat. Abans dels 10 dies respondrem a la teva sol·licitud per confirmar-te l’execució del dret que hagis sol·licitat exercir.

 

Exclusió de garanties i responsabilitat

 

Aboninvent Comunicació, SL, no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin portar causa de:

 

 • La falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament de la web o dels seus serveis i continguts;
  • L’existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts;
  • L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal;
  • La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i llocs a la disposició dels usuaris en el lloc web.

 

Aboninvent Comunicació, SL, no es fa responsable en cap concepte dels danys que poguessin dimanar de l’ús il·legal o indegut del present lloc web.

 

Plataforma Europea de resolució de litigis en línia                     

 

La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible al següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ . Els consumidors podran sotmetre les seves reclamacions a través de la plataforma de resolució de litigis en línia.

 

Llei aplicable i jurisdicció

 

Amb caràcter general les relacions entre Aboninvent Comunicació, SL, amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

Sempre estarem localitzables: El nostre contacte

 

En cas que qualsevol usuari tingués algun dubte sobre aquestes condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal balascheditor.cat, per favor dirigeix-te a administracio@clipmedia.cat

 

La nostra política de privadesa descriu com recollim, guardem o utilitzem la informació que recaptem a través dels diferents serveis o pàgines disponibles en aquest lloc. És important que entengui que informació recollim i com la utilitzem ja que l’accés a aquest lloc implica l’acceptació la nostra política de privadesa.

 

Acceptació i consentiment

 

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part d’Aboninvent Comunicació, SL, en la forma i per a les finalitats indicades en la present política de privadesa.

 

Correus comercials

 

D’acord amb la legislació vigent, Aboninvent Comunicació, SL, no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament autoritzats per l’usuari.

 

 

 


 

El titular del balascheditor.cat ha elaborat aquest avís legal per iniciativa pròpia prenent com a base els textos legals disponibles sota Llicència CC By a la pàgina web ayudawp.com